EGOOFFICIAL

2016-01-19 ❥ 21:00:00
 
 
 De perfekta Over knee bootsen kommer enligt mig från Egoofficial. Jag älskar klacken, vilket var i princip därför jag beställde hem dem, de är sköna att gå i och har perfekt passform. Liten knytsnörning där bak, vilket går lätt att dölja ifall man inte vill att den ska synas =) 
HÄR hittar ni dem! Modellen jag har heter IVY, finns andra modeller också =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej, grymt fin blogg du har!!
Har velat beställa från dem väldigt länge men är sjukt osäker på vilken storlek jag ska ta. Jag är normalt 37 i vanliga skor och 36 i klackskor. Vad har du för storlek i dina, tog du din vanliga eller gick du upp en storlek? =)
Även om du har strl 36, 37 eller 38, skulle du bara kunna mäta runt vaden och öppningen vid låret? så jag vet om de är för stora eller för små, har stora vader haha :D

skulle bli väldigt tacksam!
Kram!

Svar: Hej! Jag tycker att du ska köra på din vanliga skostorlek. Jag har 38 i normala fall, så jag beställde i strl 38 och de satt bra! Kan göra det imorgon elr ngt, men även om du har större vader så ska det inte vara några problem med o få på sig skorna! Kram!
Zhela Shtab

2016-01-26 @ 21:56:13
Postat av: Linda

tack så mycket för ditt svar, uppskattar det enormt!
Jag vågar knappt ta min vanliga storlek då jag aldrig har långa boots och har därför svårt att tänka hur de skorna är.. Hade varit super om du kunnat mäta runt vaderna och låren (där skon slutar) och kanske din fot med (från häl till stortå) haha och sen säga till mig! Om du har i princip samma omkrets och längd på din fotsula som jag så kanske en 38 passar mig bättre än 37 :) (brukar ha 38 i vissa skor, därför så osäker)

hoppas det inte är för mycket till besvär, Kram!

2016-01-28 @ 16:30:58
Postat av: Anonym

Du har inte möjlighet att mäta skorna ändå? Svara gärna här sen eller mejla mig på gashilinda9@gmail.com :)
Kram

Svar: Hej! Fixar det idag, återkommer sen!
Zhela Shtab

2016-01-30 @ 12:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0