2016 SO FAR

2016-04-09 ❥ 18:56:00
Shiiiit. Long time no see. 2016 har börjat med så mycket förändringar i mitt liv, so far endast bra förbättringar och mycket kul att se fram emot!
 
- Jag är snart klar med första terminen på MKV programmet här i Göteborg. Det går bra och jag tycker om min utbildning! Jag har lärt känna fina människor från min klass som jag klickar bra med<3
 
- Jag tog mitt körkort förra helgen!! Alltså den lyckan!! Ska berätta mer i ett annat inlägg! Bästa som hänt haha. Jessi tog sitt körkort idag också btw!! <3<3
 
- Förra veckan firade vi Jessi som fyllde 20 år, om två veckor fyller Hang år och därför tänkte jag att jag kunde slå ihop deras födelsedagsfirande. Jag bokade in dagsspa till oss tjejer (Jessi, Hang, Sara) på Asia Spa i Varberg. Jag längtar så mycket, ska bli så mysigt att komma bort och koppla av samtidigt som vi firar Hangs födelsedag och Jessis i efterskott. 
 
- Helgen efter ska vi ha en stor födelsedagsfest för Ales som fyller 1 år den 19 april! Min lilla plutt. Hur fort har inte tiden gått!! 
 
- Jag har lagt alla pengar jag haft på körkortet så nu känns det skönt att äntligen kunna börja lägga pengar på lite annat.
 
- Jag har bokat in tid för att färga mitt hår, ser fram emot en förändring, vill även fixa mina naglar snart! 
 
-Maggie och jag har bokat biljetter till Rihanna den 4 juli och till SJÄLVASTE BEYONCE den 26 juli!! Alltså jag är sååå glad och längtar så mycket. Jag lyckades få tag på två Golden Circle biljetter till Beyonce konserten, fattar ni eller!!!!
 
Utöver det har en del stora privata förändringar skett i mitt liv i samma veva som att jag började skolan och med körkortet, men när en dörr stängs så öppnas en annan, eller många dörrar för min del. Jag är glad över vart jag är i livet just nu, jag känner mig väldigt glad och ser fram emot våren och sommaren <3
 
 <3
Mina hjärtan<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0