TURKIET 2015 - SEA WORLD RESORT AND SPA

2015-09-07 ❥ 13:00:00
På flygplatsen 
Första kvällen 
Lobbyn
Passade på att ta fina bilder i solnedgången
Middagen en kväll
Fiint haha
Här hängde vi varje dag =) 
Och drack goda drinkar!
Så glad att jag fixade mina naglar innan vi åkte 
 Havet som låg några meter ifrån hotellet
Haha inte världens bästa bild, men en dag åkte vi Parasailing 100 meter över havet, vilken upplevelse! Lite läskigt i början, men när man väl var där uppe så var allt så fridfullt, inte ett enda ljud hördes och alla människor såg puttinutti ut
Vår utsikt från rummet!
Finisar
Älskaaar den här bilden!
Världens finaste kille
 CIAAAO
 
Jag var som sagt i Turkiet första veckan i augusti, vi bodde på Sea World Resort and Spa, ett femstjärnigt all-inclusive hotel utanför Antalya. Min första gång jag var på ett all-inclusive hotell, var inte van med att få all mat och dricka ''gratis'' när som helst haha. Även om det var bekvämt och skönt med all-inclusive, så föredrar jag att utnyttja min semester på ett annat sätt, genom att besöka stränder, göra grejer och faktiskt se staden man är i. Men eftersom att vi var tre familjer under resan, så var det enklast såå. Vi hade upp till 38 grader varje dag, så det var otroligt varmt, men skönt. Hade i vilket fall jättekul och så var det Ales första utomlandsresa någonsin, lilla älsklingen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0