HÖSTEN 2015

2015-09-06 ❥ 21:49:00
En throwback från min studentdag, redan tre månader sen!
 
 Så länge sen jag bloggade, har inte riktigt känt för att blogga om allt som händer (och inte händer för den delen), men ikväll känner jag för att skriva av mig. Förhoppningsvis fortsätter jag blogga kontinuerligt för min egna skull, om inte så kanske det dyker upp några inlägg då och då. 
 
Vad har hänt sen sommaren? Efter att jag kom hem från Malta så hade jag två underbara sista veckor under augusti månad, umgicks med alla jag hade saknat och som jag inte träffat på länge. Så fint väder de två veckorna. Sommaren 2015 var inte någon höjdare, de två första veckorna i juni var grymma och hela augusti månad har vart underbar, men annars såå har inte sommaren vart så mycket att hurra för, speciellt inte vädret..  

Anyways, vad gör jag på dagarna efter studenten och sommaren haha? Inte mycket egentligen, är med min familj och vänner, hittar på grejer, är hemma och slöar. Tanken är att söka till universitet våren 2016 istället och komplettera någon kurs i höst för att höja mitt snittvärde, dels för att ha större chans för att komma in i vår, men även för att kunna söka in via urvalsgruppen ''Betyg med komplettering'' då antagningspoängen brukar vara lite lägre. På ett sätt har det vart mycket skönare än vad jag trodde att inte behöva gå tillbaka till plugget direkt efter studenten.. Just nu känns det så iallafall. Däremot är jag en rastlös själ om inte jag sysselsätter mig med något på vardagarna, så just nu söker jag massa jobb och hoppas på att få ett =) Planerna för hösten är som sagt att, komplettera en eller flera kurser dvs göra prövning, hitta ett heltids/deltidsjobb, kanske åka iväg på någon resa och att börja med körkortet och förhoppningsvis ha mitt körkort i handen inom en kort tid. 
 
Förresten, glad jag blir (och lite ångestladdad) när jag ser att ni kikar in här regelbundet fast än det knappt vart någon uppdatering<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0