HELGEN

2015-09-14 ❥ 19:54:00
Hello monday<3 En summering på de här senaste dagarna -

+ I torsdags var Jessi och Hamodi här, så vi fyra (Sara också) hängde, åt mat, bakade och snackade skit. Någon gång vid midnatt får Jessi och Hamodi ryck och vill åka och träna (??) haha, sagt och gjort, en stund senare satt vi i bilen på väg till Ullevi för att träna. Keep in mind att jag inte satt min fot i ett gym på flera månader. Jaa jag kunde knappt gå på två dagar haha. 
 
+ I fredags hade jag en Skype intervju och jag fick jobbet! Wihoo =) Väntar bara på att lite papper ska komma in och sedan är jag redo att börja jobba deltid!

+ I fredags bokade vi biljetterna till Major Lazer i Stockholm den 10 oktober, såå taggad på att se dem uppträda och taggad på att åka till Stockholm över en helg =)))

+ Min syster Nasrin bestämde sig för att komma hem i sista minut i fredags, vid två tiden smsade hon att hon skulle komma hem över helgen och två timmar senare var hon hemma haha (tar en timme med flyget från Sthlm), så det har vart en familjehelg med andra ord. Umgåtts hela familjen, ätit gott, vart hos mina kusiner och skrattat såå mycket åt Ales, barns utveckling går så fort.

I lördags gjorde mamma en fantastiskt god kalkon som satt bra =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0