THE BARNS

2015-05-15 ❥ 14:26:49

Gårdagen var jättebraa!! Mötte upp några kompisar i stan rent spontant, vi gick runt i solen, åt glass o så. Det var mycket varmare än vad jag trodde.. Sedan mötte jag upp min syster o dem och så käkade vi på The Barns för att fira min syssling! Vi gick sedan till Harrys för en drink. Kände inte för att dricka igår utan det fick bli varm choklad för mig haha, mysigt.
 
Idag är det den 15 maj och idag skulle jag egentligen sitta på ett flyg påväg till Barcelonas 25 gradiga väder.. Men nepp. Resan blev inte av för att många i klassen ångrade sig pga inte råd, tid osv så jag och de tre andra som redan hade bokat avbokade våra biljetter. Visst, vi kunde ha åkt ändå, men meningen var ju att vi skulle åka som en klass, inte bara 3-4 st liksom. 

Iallafall, vad gör jag den här dagen istället för att vara i Barcelona? Ja jag är lite bitter över det haha. Är på jobbet och stänger klockan sex, efter jobbet ska jag till Götaplatsen en stund för o kolla på vänners bal! Om en vecka är det vår tur! Och på kvällen ska jag ut =) Så det blir en bra fredag, trots att det inte slår en fredag i Barcelona.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0