TACKSAM

2015-05-24 ❥ 13:35:00
Så stressigt de här senaste dagarna! Vart i stan, fixat och köpt grejer, hämtat ut min balklänning, hämtat ut paket (fick hem min studentklänning och skor! så nöjd), vart på Hamodis bal osv osv osv. Berättar mer om balen i ett annat inlägg, har massa bilder att visa! Så tråkigt att vädret inte var på vår sida, regnigt och blåsigt.. Och så förstördes min frisyr lite grann. Aja, det blev bra ändå. 
 
Är jättelycklig just nu, eller aa har mått jättebra de här senaste veckorna. Satt och tänkte på det häromdan innan jag skulle lägga mig. Jag är jättelyckligt lottad som utan tvekan har den finaste familjen, systersonen och vännerna runt omkring mig. Brukar alltid må bra den här perioden under året för det händer alltid så mycket roligt samtidigt som man har mycket kul att se framemot. Har så mycket att vara glad för, känns lite som att ända sen min systerson föddes så har det bara hänt bra grejer. Både grejer jag har delat med mig av här på bloggen, men även grejer som har vart mer privata. Oavsett, så blir allt bara bättre och det känns så bra.
 
Sedan två veckor tillbaka har jag inte haft något plugg och häromdan avslutades alla kurser och jag är mer än nöjd med mina betyg i år. Så stolt över mig själv! Hänt så mycket kul under den här månaden också, studentskiva, vart med vänner, gått på vänners bal, utgångar, hunnit jobba och fått gjort all plugg i skolan, haft min egna bal och nu under veckan blir det ännu fler bal att gå på. Känns lite som att just nu är det lugnet innan stormen. Till helgen är det karneval och Jessis mottagning, veckan därpå börjar studentveckan och sedan fortsätter det så.. 
  
En bild från i fredags med min fina storasyster<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0