SLUTSPURTEN

2015-05-05 ❥ 16:26:00
Min syster och jag förrförra helgen. Tänk att det är hela 10 års skillnad mellan oss? Vi är så lika i sättet att man aldrig skulle kunna tro det<3 

Hej kompisar. Vilka treor drunknar i plugg just nu? If so raise your hand! Gäller bara att överleva den här stressiga veckan, sedan är det 2-3 arbeten kvar innan allt är färdigt!! Betygen sätts den 22 maj! 
 
Imorgon ska jag på en studentskiva, temat är Mexico! Hanna och jag ska matcha, sen om det är jättemycket ''Mexico'' i vår utklädnad är en annan femma, men det ska bli kul haha! Annat som pågår i mina tankar just nu bortsett från all plugg är att hitta en studentklänning (HJÄLP??). Kollat på Nelly, ASOS, Chicy, Bubbleroom osv, men hittar inte en enda klänning som jag vill ha på studenten. Vill inte ha en jätteåtsittande klänning, vill ha en enkel somrig klänning som jag kan hoppa och dansa runt i utan att behöva tänka på att dra ner hela tiden (eller dra upp vid brösten). Sen ska den inte vara FÖR fin (dyr) heller, för den kommer förmodligen bli neddränkt i alkohol haha.. Med andra ord, det ska liksom inte göra jätteont i hjärtat om det inte går att rädda klänningen i tvätten. 
 
ALLT är såå nära nu. Sista arbeten, balen, studenten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0