SLUTBETYG

2015-05-25 ❥ 20:56:04
Heeej! ÅH vad jag är glad idag. Åkte till skolan vid tolv, åt i skolan och pluggade lite grann på mitt GA. Gick förbi Kungsgatan en stund, köpte med mig mat från MC och gick sedan till Operan för att kolla på min bebis som hade sin bal idag. Såå vacker!!!!! 
 
Min lärare kom till mig när jag satt i skolan och sa vad jag fick i slutbetyg i två kurser. Nu är ALLA kurser officiellt betygsatta och jag är sååhär glad som på bilden och stolt över mig själv
Bilden till vänster var mina mål inför 3an och bilden till höger är mina slutgiltiga betyg i år
 
För ungefär exakt ett år sedan skrev jag upp mina mål inför samtliga kurser och idag fick jag reda på slutbetyget i de allra sista kurserna. Detta kanske framstår som skrytigt för vissa, att lägga upp sina betyg, men jag bryr mig verkligen inte för jag är så jävla stolt över mig själv och över hur mycket jag har kämpat i år + fixat matten på bara några veckor förra terminen. Det är ingen annan bortsett från jag själv som vet hur mycket tid jag lagt ner, därav så skönt med det här resultatet och att få avsluta gymnasiet på topp.
Nu när jag har sökt vidare till hösten så känner jag mest.. varför gjorde inte jag såhär i ettan och tvåan på gymnasiet haha. Varför nöjde jag mig med C i vissa kurser? Allt lägre än B känns dumt nu såhär i efterhand när man sökt vidare till hösten och vet att man kunde fått högre betyg om man bara la ner lite mer tid och inte nöjde sig.. Skulle jag haft liknande betyg i ettan och tvåan skulle jag inte behöva oroa mig för att inte komma in nu till höst haha. 
AJA vet att jag har tjatat sönder om skolan och plugget hela året haha, men nuuu är det över och då kan bloggen handla om något annat =) tills vidare.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0