PLUGG OCH TAPAS

2015-05-03 ❥ 10:34:21
Vi beställde in åtta rätter, (vi orkade knappt äta upp allt) och en varsin jordgubbssdrink (som jag drack upp på några minuter, haha)

Jadåå, då har man vart vaken sen halv nio pga den här inlämningen =) Det är en filosofiinlämning som är oklar och jobbig. Satt med den igår i flera timmar och fick endast gjort en fråga. Yey. Blev precis färdig med andra frågan så nu är det bara sista frågan kvar. 
Den här helgen har vart svintråkig, som förväntat för all fokus ligger på skolan och denna inlämningen som ska vara inne på måndag. Men i fredags åkte jag och hälsa på min systerson en stund, och igår tog jag en paus från plugget. Hang kom och plockade upp mig och så käkade vi tapas på El Corazon. Behövde verkligen göra något annat för min hjärna kunde inte hantera mer plugg igår. Har en del kvar så måste bli färdig med skiten, senare ikväll ska vi alla ut och käka för att fira min systers kille (de är gifta, men säger ändå systers kille) som fyllde 25 år igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0