MIN STUDENTBAL - DEL 2

2015-05-25 ❥ 13:00:00
På bussen påväg till Marstrand
 Finaaa <3
 Hahaha work it Marre
Jennifer, Hanna, Martina och Johanna. Så fina tjejer, glad över att jag har lärt känna dessa tjejer under dessa tre år!
 Hahaha Minna
Så fin utsikt, ville ut och ta kort vid vattnet, men det var för kallt så ingen orkade gå ut och ta bilder..
 Förrätten, som var sjukt god (den var extra god för att jag var jättehungrig haha..)
Mellan rätterna bjöds det på massa sång, nomineringar, tal osv 
 Huvudrätten som inte var jättegod.. Förutom potatisgratängen haha
 Efterrätten =)
 Bästa klassis<3
 
Så! Tog inte jättemånga bilder under själva festen. Bussen åkte från Operan vid halv sju och efter lite mer än en timme kom vi fram till Marstrands Societetshus (efter att ha åkt buss i 40 min, tagit en färja + gått flera hundra meter på kullersten i regnet..)
Väl framme minglade vi lite osv och sedan var det dags för rätterna. Någon gång vid 11 på kvällen började själva festen sätta igång. Kände inte för att dricka så det blev cider till maten och vatten resten av kvällen. Kunde knappt andas i klänningen när jag satte mig ner, så vatten var det lämpligaste haha.
Kvällen var rolig, blev roligare när själva festen sattes igång. Ljuger om jag säger att kvällen var ''jättewow'' kul för mig. Var bara glad över att få uppleva den här kvällen och att få se hur fina alla var! Det kanske låter konstigt, men jag njöt av att se hur glada, lyckliga (och fulla) alla verkade på dansgolvet och sjöng med till låtarna. Kitas Studentbal år 2015. Vilket minne det här kommer att bli och fatta hur kul att titta tillbaka om 10 år när alla är vuxna med familj och karriär. Iallafall haha, vid halv tre åkte bussen tillbaka till stan så det blev en sen natt, balen var lite överhypad, men fortfaranade en kväll värd att minnas!  
 
Och det bästa jag kunde ha gjort var att jag tog med mig ett par extra skor, PLATTA skor såklart. Så ni som inte haft bal ännu, tänk på det =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0