LAST PROM

2015-05-28 ❥ 20:41:00
Finaste barndomsvännen!!
Haha, så söta<3
Snygga tjejer!
 
Haha, man kan nästan tro att jag har blivit sponsrad för att gå på allas bal och ta bilder på dem. Har vart på 8 skolors bal nu? Nio bal med min egna. FOR REAL THO. Är så trött på allas bal nu, haha förlåt. Nä, men det är klart att man inte säger nej när ens vänner vill att man kommer dit och stöttar en, men är bara glad att det är över nu.. Haft med mig kameran varje bal jag gått på, för jag vet hur mycket det uppskattas med bilder o så.. Känns som att det enda jag har gjort de här senaste två veckorna är att skicka bilder till mina vänner via FB.
Som sagt, man kan nästan tro att jag blivit sponsrad av Göteborgs stad typ ''Hej Zhela gå på allas bal och ta bilder på dem och lägg upp bilderna på din blogg så får du betalt''.
 
Haha skämtar ba, men aja de här senaste dagarna har jag (bortsett från att gå på vänners bal) vart hemma, sovit för länge och jobbat lite på mitt GA. Måste verkligen sätta mig ner och jobba med den på riktigt och inte bara skriva lite grann åt gången.. Snart deadline. 
 
Låg i min säng idag och segade hela förmiddagen innan jag fick ett ''Har du ätit? Kom hit och ät'' sms av Jessi<3<3. Gjorde mig i ordning och så åt vi lunch hos henne, pluggade lite, drack té och åt gott. Sedan åkte vi in till stan, gick på hennes kusins bal en kort stund och sedan käkade vi buffé på Ching Palace innan jag åkte hemåt. Känner på mig att jag kommer få min mens snart, därav = sova jättelänge och vara arg och irriterad på allt. Idag ville jag inget annat än att åka hem, lägga mig i min säng och dra täcket över mig. Känns som att det är jättemycket i mitt huvud, fast det är typ inte det.. Fast ändå är det de. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0