19 MAJ

2015-05-19 ❥ 21:10:25
Helloo! Bra tisdag =) Åkte till skolan redan vid 8 imorse för att få tillbaka en inlämning i Internationell Ekonomi, fick ett A på det, såå skönt att avsluta den kursen på topp. 
 Gick förbi Juicekällan för en juice innan jag gick till min skola (hade min morgonlektion på samhällsskolan).
 
Hade ingen lektion fram till 11 ungefär, så gick runt och gjorde typ ingenting haha. Fick tillbaka mitt svenska tal i nationella och det gick jättebra, ett A där med. Skönt!! 
Klockan tolv hade jag tid för att göra mina naglar, blev gråa shellacknaglar som matchar min balklänning. Passade på att åka och sola efteråt, solade i Vasa Sol, räckte med 10 minuters stå solarium.. Har redan fått ganska mycket färg. Mötte sedan upp min syster för att käka på Pizza Hut. Längesen! Köpte med mig hårfärg innan jag åkte hem en kort stund för att sedan åka tillbaka till Götaplatsen för att möta upp de andra och titta på Asperos (Bellais) bal! Blir typ stolt när jag ser alla mina vänner och bekanta så stiligt klädda haha. Känns som att de är mina barn som har växt upp haha, vilken tönt.. 
Naglarna gjorde jag hos Salong Beauty Corner i Korsvägen!
 Haha, den här bilden gör mig glad 
 Vilken succé bild!! 
 Bästa Bellai! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0