HELGEN

2015-03-09 ❥ 19:31:00
 
Heeelloo, har ni haft en bra helg?
Hade jättekul i torsdags även om det inte blev riktigt som tänkt! Efter jobbet mötte jag upp tjejerna i klassen för tapas på El Corazon, myysigt. Efter maten drog tjejerna vidare för att dricka lite innan klubben öppnade och jag gick iväg för att möta upp några kompisar för att försöka få tag på en biljett till mina vänners 100 dagarsfest som hölls inne på Valand. Jag hade tänkt att jag skulle köpa biljett vid entrén och sedan försöka vara på Peacock med min klass en stund, men även med mina vänner inne på Valand. Haha, slutade inte riktigt så.. Jag lyckades köpa en biljett vid entrén, men i och med att man inte fick gå ut och sedan komma tillbaka pga ingen stämpel så slutade det med att jag stannade inne på Valand hela kvällen.
Jag hade i vilket fall jättekul, kände mig lite taskig som dissade min egna 100 dagars, men även om jag hade velat vara på Peacock en stund med min klass så är jag ändå glad över att jag stannade kvar, hade såå kul!  
 
Jag var mest med mina killkompisar, Hang och hennes klasskompisar och så Jeanette och hennes klasskompisar, bortsett från dem träffade jag på vänner och bekanta så det var kul =). Kvällen slutade med hemgång vid stängningsdags, blev endast ett glas för mig den kvällen, kände inte för att dricka under kvällens gång så det var lika bra. Somnade gott i min säng halv fyra på morgonen och hela fredagen jobbade jag. Var så trött när jag kom hem den kvällen och ville inget annat än att ta det lugnt. Blev tacos och Let's Dance och sedan somnade jag haha, kul kväll =) Jobbade även i lördags och efter jobbet åkte jag hem, låg halvt död på soffan en lång stund innan jag hoppade in i duschen och mötte upp Hang för en kvällsfika. 
 
Har haft en bra, men lugn helg. Den här måndagen har bestått av skola, gym och sedan var jag och hämtade ut en klänning som jag hade tänkt att ha på studentfesten när vi går ut på kvällen. Visar sen! 
Förresten, jag blir så glad över att våren är påväg. Har känt mig glad hela dagen och är på bra humör även om jag har en del att göra i skolan den här veckan. 
Puss på er som har orkat läsa ända hit! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0