TANKAR

2015-06-22 ❥ 21:14:00
Jag har sommarlov, inga måsten och livet leker. Haha, fast nej. Går runt på dagarna och vet inte vad jag ska göra eller hitta på, är rastlös och vet inte vem jag ska höra av mig till för att hitta på något eftersom att alla antingen jobbar eller är bortresta. Har inte gjort så mycket den här senaste veckan, umgåtts lite med vänner och sovit hos min syster en natt, inte så mycket mer än det. SÅ deppig och tråkig sommarlov hittills haha.. Känns som att alla andra har så jäkla kul och hittar på massa grejer haha :( 
 
Tankar som pågår just nu:
 

- Jag är glad över hur livet vart fylld med otroligt mycket glädje de här senaste veckorna, framförallt början av maj fram till förra veckan. Hittills bästa perioden under året, blir glad när jag tittar i arkivet =) 

 

- Ända sedan min student har jag vart småsjuk, hostat alldeles för mycket och vart hängig. Nu börjar det äntligen gå över =) 

 

- Hur orkar folk dricka varje helg? Den mängden alkohol jag har druckit sen andra veckan i maj fram till första helgen i juni, dvs i ungefär en månads tid har vart mer än vad jag har druckit på ett helt år. Blivit för mycket roligheter helt enkelt haha.. Ända sedan utgången på Port du Soleil för tre helger sen där jag drack på tom mage (hehe....) så har jag tagit avstånd från alkohol. Blivit lite småäcklad av det, drack därför jättelite på min student för jag kände inte för att dricka, var inte alls sugen och drack knappt när vi firade mig förra helgen (eller dagen innan när vi firade min syster för den delen). Tänker därför, hur orkar folk dricka varje helg eller t.om flera dagar i veckan? 

 

- Har jag verkligen tagit studenten? Har inte riktigt förstått det ännu. 

 

- Min sommar är sååå oklar och det gör mig frustrerad för jag är en sån person som vill ha saker och ting klart för mig, ovissheten, att inte få veta och att VÄNTA är det värsta jag vet och eftersom att jag har vart så rastlös de här dagarna så har jag bara tänkt på det ännu mer. Jag gillar att ta saker som de kommer till en viss del, men när det är beslut som påverkar min sommar och till en stor del min framtid så är det faktiskt frustrerande. Får jag jobbet på Volvo nu i sommar eller inte? Om jag får det, vilka veckor kommer jag att jobba då? Innan eller efter semesterveckorna? Kommer det krocka med de veckorna jag ska jobba på mitt nuvarande jobb i klädbutiken? (Det jag vet är att jag kommer att jobba i butiken några veckor i juli-augusti, men vilka veckor det blir vet jag inte!!) Kommer jag komma in på den utb. jag har sökt nu till hösten eller hur blir allt? Om inte, vad fan gör jag då haha? 

 

- Jag har ett sånt stooort sug efter att resa, det kryper inom hela mig. Sist jag var på en ''sol och bad'' resa var Barcelona hösten 2013, eller Turkiet sommaren 2013, beroende på hur man ser det. Förra året var jag i London och Paris, vilket var skitkul, men det var ingen sol och bad resa, så nu längtar jag jättemycket efter att få byta miljö och klimat. Vill inget annat än att ligga vid poolkanten, eller på stranden och dricka goda drinkar, äta gott och bara njuta! Vill vill vill resa innan sommaren tar slut, men eftersom att min sommar är så jäkla oklar så kan inte jag boka en resa förens allt är bestämt och det suger. 

 

Ja, jag vet att jag kommer att få svar på alla miljoner tankar inom snar tid, men det är ovissheten som är jobbig. Känns som att jag bara går runt och väntar och väntar på att få svar!! Vill kunna boka in massa kul och börja se fram emot lite grejer =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0