SISTA DAGEN

2015-06-06 ❥ 18:47:00
 
I onsdag åkte jag till skolan för allra sista gången och opponerade mitt GA, (vilket gick bra woho!).
Vilken dag och vilka blandade känslor.. Tömde ur mitt skåp och sa hejdå till Kitas, allra sista gången jag satte min fot där som en elev på Kitas.
Känns lite tomt, men spännande att säga hejdå till ett nästan tre årigt kapitel i livet och gå vidare mot nästa. Från och med nu är jag inte bunden till någonting och är med andra ord - fri. Samtidigt känns det lite läskigt att lämna den här tryggheten som man haft ända sen man gick i lågstadiet. Skollunchen varenda dag, inte behöva betala för busskortet, och att kunna skippa vissa lektioner i gymnasiet och ändå få sitt studiebidrag haha. Allt sånt man tar för givet när man ska börja plugga vidare eller jobba.
Under mina år har jag lärt känna så fina människor i klassen, vilket gör att det känns lite tråkigt att säga hejdå till alla, för let's face it, man kommer inte träffas lika ofta som man påstår att man ska. Åren på gymnasiet har gått så jäkla fort, det är nästan sjukt. Det har vart kul, lärorikt, och i många stunder stressigt som fan. Men det har gått, jag har klarat det och nu står jag här och ska ta studenten om bara 3 dagar. Måste sluta skriva nu innan jag blir alldeles för sentimental. Ser fram emot vart livet tar mig efter sommaren, tills dess - NJUTA! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0