SENASTE DAGARNA

2015-06-11 ❥ 23:14:00
HEEEJ!! I tisdags tog jag äntligen studenten och jag har (hade) över 850 bilder från den dagen.. Hela dagen har jag suttit och fixat och trixat med bilderna, raderat onödiga bilder, redigerat dem, gått igenom vilka som ska upp på bloggen osv.. Är äntligen färdig och av alla bilder som togs är det (bara) 420 bilder kvar haha. Så aaa det tog sin lilla tid.. Visar bilder och berättar om studenten i ett annat inlägg! 
 
Vad har hänt de här senaste dagarna dåå? Jo, i lördags gick jag ut med Jessi och Daniela, mest spontana kvällen någonsin. Blev färdig på 10 min haha, vi åkte hem till Daniela där vi fixade oss, drack vin och taggade till innan vi tog taxin till Port Du Soleil. Rolig kväll, även om det spårade helt haha.. 
 Bara snapbilder.. 
Söndagen var riktigt seg haha.. Att vara ute tre dagar i rad satte sina spår, men äsch det var studentveckan ju, så det var okej=). Åkte och storhandlade inför min studentmottagning med mina systrar den dagen och spenderade kvällen hos min syster! 
Haha, så ful bild orkar inte.. I måndags hade vi utspringstävling med alla 3or i skolan.. Temat som vår klass hade var ''något sportigt'' dvs ex fotbollsspelare, tennisspelare, simmare, osv. Jag klädde ut mig till en domare/coach haha.. så skön outfit hela dagen.
 
Känns som jag gjorde allt möjligt den dagen.. När vi var klara åkte jag till Götaplatsen för att hämta ut mitt plakat, mötte upp en vän och solade, sedan in till stan. Alltså, det som inte fick hända hände. Jag hade inte ätit på hela dagen, var trött och helt slut, så efter att vi vart i HM gick vi till Subway och käkade, sedan tog jag bussen hem. Precis när bussen ska stanna i Centralen inser jag att jag har GLÖMT MITT STUDENTPLAKAT. Alltså usch, den paniken, den känslan. Hoppade av bussen direkt, fick panik och blackout för jag kunde inte komma på vart jag hade plakatet sist. Jag hade inget batteri på mobilen, så kunde inte få tag på någon. Som tur var kunde jag min kompis nummer utantill (tacka mitt minne), så fick låna någons mobil och ringa (varav två personer innan inte lät mig låna deras telefon..).
Hade gråten i halsen när jag förklarade i telefon om vad som hade hänt.. Under tiden jag pratade insåg jag vart jag hade plakatet sist.. I HM när jag satt och prövade skor.. Sprang dit fort som fan, klockan var då över åtta på kvällen så de hade ju stängt såklart.. Gick runt och knackade på fönstret, som tur var stod de anställda vid kassan.. Började gråta när jag höll på förklara för vad som hade hänt, allt bara brast ut. 
Kände mig såå dum, hur kan man tappa bort sitt plakat dagen innan studenten?? Fick höra att de hade stängt och inte kunde öppna, men att jag fick vänta utanför vid bakvägen i en stund tills de skulle komma ut.
Den stressen, paniken och känslan. Klockan var då nästan nio på kvällen, min mobil var avstängd, jag var trött efter den långa dagen, hade kläderna på bilden ovanför och jag frös. Allra mest var jag stressad för jag tänkte på hur mycket grejer jag hade att göra dagen innan studenten.. Ni vet all sån där fix och trix dagen innan.. Och på hur mina systrar säkert försökt få tag på mig och undrat vart jag var. Hemsk känsla, men allt löste sig som tur var.. Åkte sedan hem, packade ner allt jag skulle behöva inför morgondagen och åkte hem till min syster sent vid 11-12 någon gång. Tillslut fick gjort allt inför morgondagen och då var kl 2.. Gick upp kl 4.30 efter 2,5 h sömn, men jag var världens gladaste för det var min STUDENTDAG! :D :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0