MIN STUDENT - UTSPRING OCH FLAK

2015-06-15 ❥ 18:13:00
Att åka Paddan var såå kul verkligen, alla hypade på båten och det spelades upp hög musik!! Tänkte inte på att ta några bilder, bara massa videos på Snapchat haha. När vi väl kom fram till Operan var det dags att springa ut!!! GLÄÄÄDJE!!
 Hahaha
 Den glädjen!!
 Vilken känsla!! Hoppade upp på pappa direkt, vad jag älskar honom!!!
Min älskade familj!! + Zibas man och Nasrins och våååår älskade bebis!!!! Som sover så sött på bilden, döör!
Mina ÄLSKADE föräldrar<3<3
Älskar er!! Fylls med såå mycket kärlek när jag ser bilder på min systerson!!
 Trion<3
 Min fasters dotter, hennes son och mamma <3
 Min älskade farbrors son med familj (+ lillebrorn som inte är med på bild<3). Växt upp med dem sen jag föddes, ser dem som mina gudföräldrar<3
Älskar ER!!
 Mitt allt!
 VEM är jag ens utan er?? Så mycket kärlek<3<3 (Haha, älskar att ingen har samma hårfärg...)
Ska visa dessa bilder för min systerson när han blir äldre och ba ''Titta hur liten du var på mosters student!!''
Sedan var det dags att åka på flaket i 1,5 h!! Såå kul haha!! Hade inte med mig mobilen, därav inga bilder från flaket. Så fort flaket stannade vid Poseidon kom Atila, Peda och Milli och öste ner en hel Pommac flaska på mig haha.
(Nästan ingen av mina vänner hann komma till utspringet, pga att de jobbade osv, men Peda, Atila och Milli var där! Däremot hittade vi varandra efter hundra år pga folkmassan och precis innan jag skulle åka på flaket. Hann därför inte ta några bilder med dem, men blev såå glad över att se de där en stund iallafall och hinna pussa och krama på dem<3)
 Ett av våra lakan hahaha.. Att ställa den frågan kunde lika gärna vart sann, hahaha typiskt John.. och typiskt vår klass att aldrig svara på något i vår FB grupp under nästan tre år haha, alltid ''Visat av..''
VI KLARADE DET<3<3!! 
Haha överlycklig neddränkt tjej 
 Bästaaa<3 (sorry Milli hahaha)
 
Allt gick sååå jäkla fort från att vi sprang ut till att jag skulle åka på flaket. Minns bara att jag var såå glad och hypade vid utspringet, next thing I know så kramar jag om Sara och Jessi och sedan kastar mig i min pappas famn. Sekunderna efter var fyllda med värsta puss och kramkalaset och massor med nallar och blommor runt halsen. Blev såå glad att se mina nära och kära där, även om många av mina vänner inte kunde komma :( Var iallafall glad över att se några vänner där<3  
Flaket var skitkul haha, men 1,5 h var på gränsen, skulle inte orka mer än så.. 1 h skulle räckt! Poseidon var ocksåå såå kul, vet inte vart resten av klassen tog vägen, hypade med Maggie, hennes kille och våra vänner!! Var helt neddränkt och genomblöt när jag satt i bilen påväg hem, men GLAAAD! 
 
 Del 3 kommer i ett annat inlägg, annars blir det alldeles för många bilder! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0