MIN STUDENT - CHAMPAGNEFRUKOST

2015-06-12 ❥ 19:57:00
Morgonen började tidigt, redan vid 04.30 var jag vaken. Jag sov hos min syster Ziba den natten för det var lättast så eftersom att jag skulle få mitt smink och hår fixat av min syster Nasrin (bäst<3) som också sov där den natten, samt att jag fick skjuts hem till Hanna av hennes kille! 
Sex på morgonen var vi hos Hanna där vi hade vår champagnefrukost! 
Fina Jennifer
Haha
Bästa klassisen, så glad över att jag fått lära känna Hanna under dessa år<3 
Klänningen kommer från Nelly, var på jakt efter den länge, men den var alltid slut i min storlek. Tillslut så! Älskar detaljerna, spetsigt och volanger, precis så som jag ville ha min studentklänning! Skorna är också från Nelly!
Ramlade och skadade knät rejält ett par dagar innan studenten haha.. SÅ fult att plåstret är med på alla bilder!!
Bästa Elin!
Morgonsol när den är som bäst!! Fick så fina bilder i det fina ljuset!
Bästa tjejerna, även om vissa saknas!!
 
Detta var bilderna från champagnefrukosten och så sista bilden utanför Folkets Hus i Järntorget! Vid åtta ungefär rörde vi oss dit där det var dags för fotografering, långtråkiga tal, nostalgiska sommarvisor, stipendium och betygsutdelning samt fika! Vid elva ungefär rörde vi oss mot Feskekörka där vi skulle åka Paddan mot Operan! Det var såå kul och här började nerverna verkligen stiga och hjärtat slog fortare när man såg all folk vänta utanför Operan, snart var det dags att springa ut...!! 
 
Del 2 kommer snart =)
 
(Bilderna blir i mycket sämre kvalité och sämre ljus när jag lägger upp dem här jämfört med iPhoto, irriterande när man lagt ner tid på att redigera de fint haha..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0