LÖRDAGSGODIS

2015-06-27 ❥ 11:57:37
Uppätet.. 

Godmorgon! Är på jobbet just nu och käkar lite godis, på tal om godis så kom jag att tänka på en barndomsminne. Varje lördag fick mina systrar och jag en guldtia var för att gå till godisbutiken och köpa godis. För 12-13 år sedan fick man så mycket godis för 30 kr, räckte såpass att man kunde fylla en hel godispåse. Haha iallafall, när vi kom hem tog vi fram tre skålar till mig, Sara och Ziba (min äldsta syster brukade inte vara med, dels för att hon var äldre och för att hon aldrig gillat godis). 
Vi hällde ut all godis på bordet och fördelade dem. Hahahaha. Typ "Zhela får en fruktnapp, Sara får en fruktnapp och Ziba får en fruktnapp" och så gjorde vi så med alla godisar vi hade köpt, för att vi skulle få lika mycket och få exakt samma. Sen jämförde vi alltid våra skålar för och se till att alla hade fått lika mycket. Haha man kan undra varför vi inte köpte en godispåse var bara.. 
Ibland fuskade jag och la några extra godisar i min skål i smyg så jag skulle få lite mer =) Kommer ihåg hur arg Sara kunde bli när jag åt några godisar innan vi hade börjat fördela dem, allt skulle vara orört enligt henne haha<3 

Haha, iallafall! Jobbade igår och jobbar även idag till kl 15, därefter ska jag träna! Har bokat in mig på en 75 min boxningpass. Så typiskt mig att boka in mig på en mördarpass när jag inte har tränat på ett tag, någon kommer ha träningsvärk imorgon.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0