SPONTAN TRIP TILL STOCKHOLM

2015-07-07 ❥ 23:43:00
Tidigt på lördagmorgon fick jag ett sms av min syster Ziba ''Ska vi åka till Stockholm?'' skrev hon. Vaknade av hennes sms och var helt nyvaken så orkade inte tänka så mycket, skrev typ ''AA, boka''. Gick upp efter en stund, packade ner lite kläder osv och klädde på mig och så åkte vi på tåget vid halv elva på morgonen. Som vi stressade! Min syster i Stockholm sover fortfarande hemma och är ovetandes om att vi är påväg. Det hela var väldigt spontant och när vi är på tåget vaknar min syster och får reda på att vi kommer haha, snacka om att hon blev förvånad.
 Vi kom fram på lördageftermiddag och möttes av ett varmt Stockholm! Vi var jättehungriga, så vi käkade lunch på Babel Deli, mycket gott!
Vi satte oss sedan på en park, solade och pratade (eller jag somnade en stund..). Åkte och handlade lite mat och gottigheter till kvällen. Efter maten gick vi runt på en härlig promenad vid området i Liljeholmen där min syster flyttat till. Skön och härlig promenad. Solnedgång, fåglarna kvittrade och en vacker miljö. 
Selfies innan vi gick hemifrån i söndags! Prövade min systers glasögon, ångrar lite grann nu i efterhand att jag inte valde ett par RayBan med brunt glas istället för grå/grönt glas, allt blev plötsligt mycket ljusare och så tycker jag att den färgen passade mig bättre. 
Broöppning i bakgrunden
Tyckte att mitt hår och min hårfärg var fin här haha
 Strålande sol i söndags så efter frukosten klädde vi på oss och promenerade över Liljeholmsbron tilll Söder! Väl där gick vi till parken i Eriksdal, solade och åt sushi till lunch! 
 Det kryllade av folk vid Eriksdalsbadet
Sagt det förr, men säger det igen - Stockholm är så fint! Kan definitivt tänka mig att flytta dit och bo där.. =) 
 Haha lilla älskling.. Nyvaken och småsur =) 
 
Tog inte så mycket fler bilder, en kort spontantrip till Stockholm! Tur med vädret och lika kul att få träffa min äldsta syster som jag saknar jämt! Snart kommer hon hit igen<3 Tidigt på måndagmorgon tog vi tåget hem igen. Tack för denna gång Stockholm =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0