EN ONSDAG I LIVET

2015-07-15 ❥ 14:56:19
En härlig bild från studenten!

Det märks att det är sommar här i Göteborg! Kanske inte lika självklart när det gäller vädret, men däremot med all folk på stan! Massa människor som går förbi utanför jobbet och ett flertal turister som kikar in i butiken med en karta i handen =) Roligt i vilket fall. Idag är jag på bra humör! Trots att det i vissa stunder kan bli långtråkigt på jobbet pga att det inte finns mycket att göra, så är jag tacksam. Jag har nog det slappaste jobbet, samtidigt som det är kul. Jag menar, senaste timmarna när det har vart lugnt med folk har jag suttit och plattat mitt hår framför spegeln samtidigt som jag tittat på de sista avsnitten av Friends (för hundronde gången.. sista avsnittet är alltid lika känsligt!!) på Netflix. Vad mer? Hunnit noppra mina ögonbryn lite grann, ätit en god pasta pesto med kyckling till lunch som mamma fixade igårkväll + en iskall Cola till det, samtidigt som Beyonces låtar spelas upp på min Spotify i bakgrunden. Inte mycket som slår det!
 Beställde lite nytt smink som jag hämtade ut på posten tidigare idag, så  tänkte testa det snart. Visar upp det sen! Bortsett från det är det fint väder i Göteborg, så efter jobbet tänkte jag gå runt på stan en stund! Sugen på att kolla runt i Mango och köpa lite nytt. Hoppas ni har en bra dag, puss! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0