SAMMANFATTNING HÖSTEN 2015 - DEL 2

2015-12-14 ❥ 16:59:00
Början på november månad var väldigt lugnt, jobbade inte särskilt mycket. En kväll var vi på Tranquilo för att käka, Tranquilo är en restaurang som ligger vid Kungsportsplatsen och senare på kvällen tas borden bort och det blir till ett dansgolv. Hade såå kul den kvällen! Maten var hur god som helst och så älskade jag musiken, samt att det var mer intimt och inte lika crowded som på andra ställen. 
Bilder från kvällen
 Veckan därpå var det London som gällde, bara ett par dagar efter att jag kom hem från London (kommer bilder från resan i ett annat inlägg) så hade jag prövning i Samhällskunskap 1b för att höja mitt betyg och kunna konkurrera i urvalsgruppen ''Betyg med komplettering'' i o med att det är lite lättare att komma in via den urvalsgruppen. Hade tidigare ett C och behövde minst ett B för att det skulle vara giltigt. Sjukt glad att jag gjorde det, för att det ökade mina chanser en del. 
 Den 20 november fyllde Linus år, så Sara hade planerat ett litet firande för honom 
 En glad bild från kvällen haha
Mina bästaa
Sara hade gjort i ordning allt detta, så gottttt! Fajitas, sötpotatis, revbensspjäll, guacamole, vitlöksbröd, chiliräkor osv osv <333 
 Min älskling som jag saknar så otroligt mycket! Hon åkte till Colombia sista dagarna i november och ska vara där två hela månader, så fram till slutet på januari någon gång. Alldeles för länge.. 
 
 Sista två veckorna i november jobbade jag mån-fre på skolan och en dag i butiken, Sara och jag var även hemma själva sista veckan i november och första veckan i december. Jobbade en del, var hos min syster, var på en kompis födelsedagsfest en stund, och så var jag på en hjärt och lugnräddningskurs en kväll (obligatoriskt som barnvakt), väldigt lärorikt och nu har jag ett certifikat på att jag har gått kursen!
De två veckorna hemma ensamma gick väldigt fort, men det var väldigt mysigt och lugnt. Vi hade en liten avskedskväll för Jessi med pizza, dricka o så, annars så hade vi kompisar över, lagade mat, hade myskvällar med massa gott osv. 
Tror detta är mina allra första spegelselfies någonsin haha. Toppen är en body och kommer från Bikbok (inte köpt nyligen) 
 En kväll lagade vi detta, äggnudlar med någon thaigryta till. Det blev så lyckat och gott!! 
 Sara gjorde drinkar en kväll 
Dålig snapchat bild, men detta lagade vi en kväll, potatisgratäng, revbensspjäll och sallad. Mygod....
Myskväll! 
 Under hösten har vi gjort om här hemma helt o hållet, köpt ny soffa, tv, tvbänk, soffbord, matta osv. Allt är ljust och fräscht nu, älskar det! Dock lite smågrejer kvar. Kanske visar bilder nån gång =) 
 
Och nu så är vi inne i december månad! Den här månaden är enbart jobb, jobb och jobb. Exempelvis på den här veckan som vart så jobbade jag på skolan varje dag från 7.45-14.00 och på kvällen var jag barnvakt från 17-20. Kanske inte världens mest ansträngande jobb, men man blir trött av att gå upp tidigt och komma hem sent varje dag. Under den här veckan ska jag jobba en del på skolan och som barnvakt, samt i butiken på lördag. Nästa vecka jobbar jag ett par dagar i butiken, sedan ska jag mysa under juldagarna och nyår.
 
Och vet ni vad som händer efter nyår? Jag ska förmodligen börja plugga igen! Tack vare prövningen jag gjorde så ökade jag mina chanser och står nu som reserv 2 på mitt förstahandsval efter det första antagningsbeskedet. Jag är inte den som vanligtvis tar ut någonting i förväg, men just i det här fallet så tror jag verkligen att jag har stora chanser till att bli antagen med tanke på att de tar in ytterligare 2-3 st under andra antagningsbeskedet i den urvalsgruppen som jag konkurrerar i. Är lite nyfiken på hur det kommer att vara och om jag kommer att tycka om det, men förhoppningsvis kommer det att gå bra. Ska förresten läsa Medie och Kommunikationsvetenskap på Göteborgs Universitet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0