SAMMANFATTNING HÖSTEN 2015 - DEL 1

2015-12-13 ❥ 17:44:00
Kan börja med att återberätta hur den här hösten har vart hittills i två delar, annars blir det alldeles för mycket text. För det första har den här hösten vart olik alla andra höst och det beror på att jag inte pluggade direkt efter studenten. Istället har den här hösten bestått av mycket jobb, men även lite jobb, beroende på hur man ser det. September var väldigt lugnt, hände inte så mycket. Sökte massa jobb och umgicks med min familj och vänner. 

I oktober släppte jobbtorkan sig och för tillfället har jag fyra arbetsgivare. Det började med att jag fick jobb på Nannyakuten som barnvakt. Ett ganska enkelt och flexibelt extrajobb där man tar an antingen en familj att jobba för eller olika engångsjobb som man själv tackar ja eller nej till. Jag har endast tagit an engångsjobb (som kan bli fler gånger) och exempel på jobbplatser förutom att ha åkt hem till familjerna och passat barnen har vart på Radisson Hotel och på Gothia Towers. Hur kul? Jobbet på Gothia Towers var för lite mindre än två månader sedan för en 9 årig flicka, familjen var i Sverige över helgen och de behövde barnvakt för en kväll. Det var väldigt kul, vi hängde på hotellrummet (körde kurragömma haha!), gick till Liseberg som ligger precis nedanför och käkade jättegod hotellmat, (de stod för allt, så det var nice). Väldigt kul och är de nöjda så blir det fler tillfällen (ska faktiskt passa henne under veckan i o med att de är tillbaka). 
 En bild från deras rumsutsikt!

I samma veva fick jag även jobb på MyNanny i oktober där jag har en ''egen familj'', passar en liten flicka vid behov. Ska dock inte jobba kvar där eftersom att jag tycker att det räcker med ett barnvaktsjobb (not the point). Utöver det började jag jobba i mitten av oktober som timvikarie på en skola som går upp till F-6 precis där jag bor, en minuts gångavstånd, så det är hur nice som helst haha. Där har jag nog jobbat allra mest i höst, det är nära och jag tycker att det är kul att jobba som lärare =) 
PJUH. Så oktober var väldigt mycket jobb både via Nannyakuten, lite grann via MyNanny, mycket på skolan och även en del på Gaga (barnbutiken där jag jobbat vid olika tillfällen senaste 2,5 åren). 

Annat som hände i oktober var att Sara, Jessi och jag bokade flygbiljetter till London eftersom att det var såå billigt, även Nasrin och Ziba var på (+Ales såklart!) så vi alla åkte i november. Mer om det i ett annat inlägg=)
Andra helgen i oktober åkte jag upp till min syster i Stockholm en helg med Jessi och Sara. Vi var på Major Lazers konsert, såå fett!!
Två bilder från kvällen!
 Haha, glömde spara bilden utan text.. En bild från när vi kom fram till Stockholm tidigt på morgonen, käkade lunch direkt på Babel Deli, mitt nya favoritställe!
Min älskling var tillbaka i Göteborg i ett par dagar (hon har flyttat till Linköping för att plugga) så vi umgicks en hel del under de dagarna som hon var här. Var ute och åt, gick ut en kväll osv! 
 En fin höstbild tagen utanför Gaga! 
 
 Nästsista dagen i oktober blev min mobil stulen på jobbet (i butiken). Jag hade lagt mobilen på disken eftersom att den laddades.. Brukar alltid ha den på mig eller lägga den i en av lådorna, men just den gången hade jag den på disken eftersom att den laddades.. Naiv som jag är tänkte jag att ingen skulle göra något sådant (vem snor ens en mobil från en butik?). Det hade vart ganska lugnt i butiken under hela dagen så jag gick in till andra rummet i typ en minut för att värma min mat när jag hörde någons fotsteg, gick såklart ut till entrérummet direkt eftersom att jag tänkte att det är en kund. Precis när jag kommer ut till entrérummet hör och ser jag hur laddaren ramlar på golvet, jag förstod direkt att någon hade knyckt ifrån mobilen ur laddaren, så jag sprang ut direkt och kollade ute på gatan, men såg ingen. Vågade inte heller gå fram och anklaga vem som helst. Det var såå tråkigt eftersom att senare på kvällen skulle jag jobba som barnvakt, (det var den kvällen jag skulle passa den 9 åriga flickan på Gothia Towers) hade inga nummer, ingenting. Ringde iallafall från butikens telefon och spärrade telefonen, kortet osv. Aja allt löste sig efteråt. Hade förlorat lite mer än en månads innehåll, men allt annat var sparat. Skittråkigt att någon gör något sånt!
 
Keep in reminder att detta är en liten barnbutik, dvs ingen stor HM butik, majoriteten av våra kunder som kommer är antingen föräldrar eller mor/farföräldrar, så min första tanke var inte direkt att någon skulle komma in och sno min telefon för att jag var borta i någon minut. Det finns människor till allt.. (Butiken har ingen säkerhetskamera och jag jobbar alltid själv, annars skulle jag givetvis kunnat se vem det var) 
 Den här bilden togs kanske en halvtimme innan min mobil blev stulen. Haha så ironiskt att jag gjorde skoj reklam någon stund innan. 
 
Gjorde säkert mycket mer i oktober som jag inte minns haha, men i och med att min mobil blev stulen och jag förlorade all innehåll från 10 september fram till 30 oktober, så minns jag inte allt jag gjorde och har inte fler bilder att bjuda på från den här perioden förutom dessa som vart sparade på något sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0