LONDON 2015

2015-12-15 ❥ 12:00:00
Mellan den 11-14 november åkte jag som sagt till London (vi bokade biljetterna i oktober eftersom att de var så billiga!), till början var det bara Sara, Jessi och jag som skulle åka, men sen var Nasrin och Ziba också på (och Ales såklart haha, vare sig han vill eller inte). Vi var där i ett par dagar och det var faktiskt kul även om de få dagarna vi var där gick väldigt fort!  
 Haha på väg dit sex på morgonen  
 Jag älskaaaar dig
Vi hade massa timmar att döda innan vi fick checka in i lägenheten, så vi satte oss på en restaurang och käkade. 
 MMMM...
''Tjejer titta hit'' Mm OK hahaha. 
 En groupie i väntan på bussen =) 
En kväll gick vi till en restaurang och beställde in maaasssa rätter.. Detta är inte ens hälften haha. Vet inte om det var för att jag var så hungrig, men allt var så gott! VILL HA NU!
 Sötisar
Detta ser inte ut att vara något särskilt, men min hamburgare var den godaste hamburgaren jag någonsin käkat. Det var någon ingrediens som de lagt i, som i princip gjorde hela hamburgaren. 
 
Så! Det var alla bilder jag hade från resan haha. Tog knappt några bilder med systemkameran förutom de jag la upp och på mobilen var det Snapchat bilder och videos som användes under hela resan. I o med att jag inte bloggar (bloggade?) längre så tänker jag inte lika mycket på att fota, utan det är mest Snapchat jag använder mig utav.. Vi gjorde såklart mycket mer under resan, men i o med att det framförallt är snapvideos jag har, så kan jag inte lägga upp något här. Vi shoppade knappt något, någon enstaka grej typ, inget kändes speciellt värt att köpa. Istället spenderade vi pengarna på mat mat mat, nöjen och Uber haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0