23 DECEMBER

2015-12-23 ❥ 15:39:50
I skrivande stund är jag på jobbet, jobbade i butiken igår och även idag, innan jag också går på julledighet! Eventuellt något barnvaktsjobb nästa vecka, annars är jag ledig och ska vila och bara ta det lugnt hemma. Efter jobbet igår träffade jag Maggie som är hemma igen i två veckor, saknat henne!! Vi var och åt sushi och bara pratade i ett par timmar innan vi rörde oss hemåt. 
Maggie och jag delade på en 16-bitars

Sent på kvällen hände något otäckt.. Min kusin som var hos oss började att må jättedåligt och ha jätteont, känner inte för att gå in på detaljer (för respekt mot honom) men det var otäckt att se hur hans kropp reagerade och inte fick någon luft. Det vart så allvarligt att jag fick ringa ambulansen och följa med honom in till akuten tolv på natten. Min syster som var påväg hem åkte direkt till akuten och även kusinens bror. Vi var där till tre på morgonen, han fick stanna kvar över natten för övervakning.. Tror att han mår bättre nu och de kunde inte se att det var något allvarligt, men vi väntar fortfarande på svar från läkaren. Läskigt när något sådant händer och allt vänds upp och ner för en stund. 

Var så otroligt trött när jag skulle upp på morgonen, men är iallafall på jobbet nu och efter jobbet ska pappa och jag åka och handla lite inför imorgon. Har ingen speciell julkänsla, och så är inte hela familjen fulländad. Nasrin är kvar i Stockholm och jobbar och Ziba och Ales är i Holland. Hans första jul liksom och så är han inte ens hemma :(

Tycker att julen är en högtid där man borde uppskatta sina nära o kära och allt man har, samt lägga en extra tanke på de som inte har det lika tryggt i tider som dessa ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0