HANDBOLLS-VM

2015-12-16 ❥ 23:29:57
En trött liten kille, haha önska jag kunde lägga upp alla videos jag har. Vill äta upp honom, han äger mosters hjärta ❤️
Fattar ni eller... Spänning!


Halloo, borde egentligen lägga mig nu, men hinner med ett snabbt inlägg. Idag har jag vart på jobbet, vikarierade för 4orna idag vilket jag har gjort senaste veckorna. Haha, minns när jag själv gick i 4an och nu står jag framför ett gäng elever och är "lärare" för dem? Haha vart försvann tiden? 
Det sjukaste med att jobba på en skola och som jag ännu inte vant mig vid efter tre månader är - Att hänga i personalrummet och vara "en av de vuxna". Från att ha vart en elev senaste 13 åren, till att helt plötsligt hänga bland de vuxna, börja dricka kaffe och diskutera eleverna? Haha hallå, när blev jag såhär vuxen??
Hur som helst, det är såklart kul, men kommer nog aldrig vänja mig vid det... 
Resten av dagen har spenderats här hemma med mitt hjärta Ales, han är så fruktansvärt söt och i princip allt han gör är roligt. Sen är han världens gladaste unge också som skrattar och är glad jämt, en bestämd och envis kille, men världens goaste. När Ales och min syster hade åkt hem satt pappa och jag bänkade framför TVn resten av kvällen och följde handbolls-VM. Ikväll var det Danmark-Rumänien som tävlade om en plats till semifinal, vilken match!! Så mycket spänning, hur jämt som helst under hela matchen och så vinner Rumänien genom att göra det avgörande målet de sista fem sekunderna under förlängningen. Så spännande match!! Måste erkänna att jag saknar handbollen en hel del, speciellt när man tittar på en match som denna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0