TURKIET

2015-08-01 ❥ 10:13:00
 
 
Heej! Vilken lång dag gårdagen var. Började redan med att jag gick upp halv nio, kl 10 hade jag tid för att göra mina naglar på salong Beauty Lounge. Denna gången blev det akryl med förlängning, var nog nästan ett år sedan jag körde på akryl i o med att jag föredrar shellack, men den här gången ville jag ha långa och fräscha naglar inför mina resor. En halvtimme innan jag börja jobbet åkte jag förbi stan snabbt som fan och stressköpte en bikini när jag insåg häromdan att jag inte hade en enda som satt bra! Panik. Därefter jobbade jag fram till kl sex, min sista dag på jobbet under sommaren! Woho =)) Efter jobbet mötte jag upp en kompis för att låna en resväska och fixa det sista inför idag. 
 
Om några timmar åker flyget till Turkiet och även om jag längtar och har resfeber så känner jag fortfarande en klump i magen över att lämna mina föräldrar och mina systrar. Löjligt va? Samma sak varje gång, blir ledsen och vill inte åka utan dem :( Iallafall, vi hörs snaart!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0