HOME SWEET HOME

2015-08-17 ❥ 12:52:00
En bild från Paradise Bay på Malta, så otroligt vackert! 
 
Heej! Ett tag sedan jag skrev ett inlägg här på lilla bloggen. Har hunnit vara i Turkiet i en vecka och på Malta i en vecka sedan vi sist hördes. Kom hem igår på dagen, har haft två jättebra veckor, solat och badat såå mycket och njutit!! Har blivit såå brun också haha, är överglad. Kommer lägga upp massa bilder från resorna i ett annat inlägg! Var hemma i ett par timmar förra söndagen innan jag åkte till Malta, bortsett från de timmarna så har jag inte vart hemma på två veckor. Snacka om skönt att komma hem och få sova och vakna upp i sin egna säng. Hade saknat min familj såå enormt mycket, är alldeles för hemmakär. Umgicks med min familj hela dagen igår, min syster Ziba och Ales var här, han växer för varje gång jag ser honom. Var även med Sara och Jessi som jag inte har träffat på två månader eftersom att de har vart i USA. (Bortsett från när jag träffade Sara en snabbis de timmarna jag var hemma). Hade saknat dem så mycket. Skönt att vara hemma igen, Hang är också hemma nu efter att ha vart bortrest i över två månader, så ska träffa henne ocksåå. Som jag saknat henne! Ska ut nu och njuta av den här dagen, puss så länge!

SENASTE VECKORNA

2015-08-01 ❥ 10:45:25
Bilder från de här senaste veckorna! 

Koftan är ny och kommer från Mango! Vitt på vitt är såå snyggt

En fredagkväll efter jobbet träffade jag Maggie och gick hem till min syster och hennes kille, vi var där till två på natten och bara umgicks o pratade. Mycket mysigt. Försov mig till jobbet dagen efter (första gången!!) dock, så slängde på mig detta snabbt som fan. Ändå chill outfit =)) Ända som fattades var min klocka haha!!


Hittade det perfekta selfieljuset på jobbet, haha så stolt  
Efter jobbet en dag mötte jag upp en vän och åt, såå gott
Sedan kollade vi på när P18 spelade Gothia cup finalen 
Resten av kvällen spenderades såhär på soffan 
En dag efter jobbet mötte jag upp Maggie o Kim, vi åkte till Ramberget och hängde en stund. 
 För en vecka sedan gick vi ut en kväll 
 Såhäär såg jag ut kvällen i ära =)) Photobooth är underskattad haha
Grillade en dag med min familj och åt gooottt. Vill ha allt detta nuu minus pappas håriga ben i bakgrunden haha
 
Lite heelt blandade bilder från de här två senaste veckorna. Mest jobbat och umgåtts med min familj och vänner, min storasyster var hemma i en vecka, såå de va kul o ha henne här även om vi inte sågs lika mycket som vi brukar pga att jag jobbade. 

TURKIET

2015-08-01 ❥ 10:13:00
 
 
Heej! Vilken lång dag gårdagen var. Började redan med att jag gick upp halv nio, kl 10 hade jag tid för att göra mina naglar på salong Beauty Lounge. Denna gången blev det akryl med förlängning, var nog nästan ett år sedan jag körde på akryl i o med att jag föredrar shellack, men den här gången ville jag ha långa och fräscha naglar inför mina resor. En halvtimme innan jag börja jobbet åkte jag förbi stan snabbt som fan och stressköpte en bikini när jag insåg häromdan att jag inte hade en enda som satt bra! Panik. Därefter jobbade jag fram till kl sex, min sista dag på jobbet under sommaren! Woho =)) Efter jobbet mötte jag upp en kompis för att låna en resväska och fixa det sista inför idag. 
 
Om några timmar åker flyget till Turkiet och även om jag längtar och har resfeber så känner jag fortfarande en klump i magen över att lämna mina föräldrar och mina systrar. Löjligt va? Samma sak varje gång, blir ledsen och vill inte åka utan dem :( Iallafall, vi hörs snaart!  


 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0