TO DO LIST

2015-04-23 ❥ 13:24:31
Fiint

Trött tjeeeej! Gårdagen gick i ett, skola från 8-12, jobb från 13-18 och egentligen var det tänkt att jag skulle träna efter jobbet, men saknade bebis så mycket att direkt efter att jag hade stängt på jobbet så köpte jag med mig mat och åkte och hälsa på dem på sjukhuset! De är fortfarande kvar på sjukhuset, men får skrivas ut snart =) 

Var iallafall hemma sent på kvällen och somna typ så fort jag kom hem haha. Är på jobbet just nu, utöver det har jag massa grejer att göra känns det som. 
Får göra en "to-do list", jag älskar, elller älskar var lite att ta i, men tycker om att ha struktur och bocka av grejer, men samtidigt håller jag mig aldrig till dessa listor haha. 
Så kan man nog beskriva mig -  Vill ha struktur och ordning i mitt liv, jag gillar att planera och känna känslan av att bocka av grejer, men samtidigt håller jag aldrig mig till mina så kallade to do listor eftersom att jag alltid gör det på mitt egna sätt (eller inte gör det alls haha..) 
Så jag är med andra ord inte så jättestrukturerad utan mer, "tar det som det kommer eller det får bli som det blir" =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0