SOL OCH JOBB

2015-04-21 ❥ 17:35:48
Hej bloggisseeen! Jag har äntligen fått en systerson!! Haha, berättar mer i ett annat inlägg, men han är världens finaste och mysigaste. Stoltaste mostern!!

Hittills har den veckan vart jättebra, igår när jag va påväg till skolan så kändes det som att det var julafton eller min födelsedag, var så glad hela dagen eftersom att jag skulle hälsa på min nyfödda systerson efter skolan! På kvällen skrev jag färdigt mitt engelska arbete som jag redovisade imorse, fick A på den, wohoooo. Den va viktig!! 
Vart fint väder hela dagen, så på rasten gick ja o några i klassen ner och köpte glass som vi åt i solen, så mys. Älskar vårsolen mest!! Har t.om långklänning dagen i ära =) 
Just nu är jag på jobbet, slutar snart, resten av kvällen ska spenderas till att börja med ännu ett arbete som ska redovisas imorgon. Jobbar hela veckan efter skolan, samtidigt som jag har mycket plugg nu det sista. Bara bita ihop de sista veckorna =)

Något kul! På fredagkväll och lördagkväll ska jag jobba på mässan efter att jag har slutat jobbet.. Mycket jobb här haha. Kommer jobba på Öl och Whisky mässan, vi kommer vara totalt sex personer som kommer att sälja den kurdiska ölen Awa Zer. Vi blir tre tjejer och tre killar, min syster Sara jobbar också med mig så de ska bli kul! Berättar mer om det när det närmar sig! 

Stressig vecka med mycket plugg och jobb. Och så går det inte en minut under dagen där jag inte tänker på bebisen eller kollar på alla bilder på honom. Usch jag saknar honom såå mycket!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0