ÖL OCH WHISKY MÄSSAN - AVA ZÊR

2015-04-25 ❥ 12:02:00
Haha, om ni hittar en tröttare människa än mig, ring miggggggg. För det första vet jag inte vad jag tänkte med när jag gick runt i boots med klackar hela gårdagen? Stackars mina fötter. Efter lite betygssamtal i skolan åkte jag till jobbet, stängde vid sex och åkte sedan raka vägen till mässan, vilket var skitkul faktiskt! 
 
Min syster (Nasrin) killes kompis har tillsammans med en vän tagit fram historiens första kurdiska öl, som heter Ava Zêr (betyder guldvatten på kurdiska). 
Iallafall, Sara och jag blev därför tillfrågade ifall vi ville ställa upp och jobba på mässan tillsammans med några andra, just för att sälja ölen! Timmarna gick fort och de sålde såå bra, ALLA som drack ölen tyckte att den var jäkligt god. Ni kan läsa mer om ölen på www.avazer.com ifall ni vill eller kolla in deras Instagram! 
 
Haha, Saras vänner. Trogna Ava Zêr supporters!
 
Hang fyllde år igår så även om jag var riktigt trött så mötte jag ändå upp henne efter att jag hade slutat för en kvällsfika! Var hemma vid ett på natten och var seriöst tröttare än tröttast. 
 
Kan säga att jag motvilligt gick upp vid 9 imorse för att duscha och sedan åka till jobbet. Känns som det är allt jag skriver om haha, att jag är på jobbet.. Men det blir så. Iallafall, jobbar till kl tre sedan blir det raka vägen till mässan! Och ikväll kommer min syster hem i ett par dagar, yeyy! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0