30 APRIL

2015-04-30 ❥ 20:04:00
 
Det här inlägget är skrivet för exakt ett år sedan, men den kunde lika gärna vart skriven idag. Jag är helt slut i huvudet, märkte av det när jag kom hem igår efter jobbet och totaldäckade. Att jobba efter skolan hela förra veckan och denna veckan samt ha massa plugg har satt sina spår. Jag är trött i huvudet, kropp och själ =) Åkte till skolan imorse för 30 min seminarium, sedan åkte jag hem haha. Värt! Skickade precis in en inlämning, så nu är veckans plugg avklarad. Har dock massa arbeten till nästa vecka, men idag ska jag njuta av att vara ledig. 
And Valborg idag, vägrar gå ut. Meningslös dag att fira, tycker jag. Ser inget kul med det, okej om någon styr upp en skön hemmafest liksom, men att dra ut på klubb eller åka till Slottskogen, nä tack. Too much people. 
 
 
Har längtat till att bara vara hemma och ta det lugnt, Jessi är här också och har gjort mat till oss igen haha<33 så ikväll blir det myskväll. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0