#19

2015-04-17 ❥ 15:06:00
Äntligen kommer det upp lite bilder från Jessis birthdaaay<3 
<3333
Vackra bebis<3
 
Ett gäng bilder från Jessis födelsedag för två veckor sedan, bättre sent än aldrig. En lyckad kväll med mycket skratt, dans, dricka och maaaat. Tack för allt bebis<3 

Kommentarer
Postat av: P

Vart är hårsmycket ifrån?

Svar: Jag vet inte riktigt, men det finns lite överallt. Kolla Glitter, H&M =)
Zhela Shtab

2015-04-17 @ 18:33:14
Postat av: Camila

lHej sötis! Hoppas du kan hjälpa mig med min fråga, behöver lite peppning!😁😩

Jag klarade inte matte 2b i 2an, hade ingen energi eller motivation till att lägga ner tid i den kursen, så jag fick ett F. Sen gjorde jag en prövning i 3an, den klara jag inte. Blev så otroligt ledsen och besviken. För då gick jag ut med ett F i gymnasiet, vilket inte alls är likt mig. Jag har bra betyg, har A/B/C i alla ämnen. Så mitt snitt sänktes rejält + så är jag inte behörig till de programmen jag vill studera till. Iallafall, jag jobbar just nu och har gjort det i ca 7 månader. Jag ska göra en prövning den 7 maj, om ca 17 dagar alltså. Jag har matematik origo 2b boken, den hade jag under gymnasiet. Sen har jag även matematik 5000 2b boken. Jag har ingen energi till att plugga, känner mig så nere och mitt allmänna tillstånd är inte det bästa haha :( Mår inte så bra. Men jag måste klara denna prövningen för att vara behörig till mitt program, som jag vet att jag har stor chans att komma in på. Sen kan jag även tillägga att jag är hemma ca 17/18 de dagar jag jobbar (typ 3 dar i veckan vilket inte alls är mkt) och då har jag liksom inget annat att tänka på, då borde väl jag kunna plugga till matten? Så jag är alltså ledig 4 dar/vecka och jobbar 3dar/vecka. Behöver tips på vad jag bör tänka på, hur jag ska sätta upp plugget för de 17 dagar som är kvar då jag inte har pluggat NÅGOT alls. Läste om ditt inlägg där du skrev att du klarade matten och att det var en sån lättnad, hur mycket du kämpade och med tanke på allt du hade omkring dig. Snälla hjälp mig med tips och allt du kan dela med dig av, vad bör jag träna mest på? Olika strategier? Pluggtips? Alllt som du kan dela med dig av skulle jag vara SÅ jättetacksam över!!! För detta är absolut min sista chans, jag tog studenten förra året och vill verkligen plugga till hösten och denna prövningen är min sista chans.

Hälsningar, Camila!

Svar: Hej du! Jag ska svara mer utförligt på din kommentar imorgon!
Zhela Shtab

2015-04-20 @ 19:11:20
Postat av: Camila

Kollade in bloggen 163736 ggr igår haha, men inget svar :/ hoppas du kan svara så fort du kan :)

Svar: Hej<3 jag vet, förlåt! var inte hemma förens 10 igår, men svarar under dagen!
Zhela Shtab

2015-04-23 @ 08:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0