17 APRIL

2015-04-17 ❥ 14:24:51
 
Jag funderar på om jag ska fortsätta blogga eller ifall jag ska sluta med det. Sedan i höstas har jag varken haft lusten eller tiden till att blogga vilket har lett till att bloggen har stått tom upp emot flera dagar i rad. Inte speciellt kul.. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, jag tycker såklart om att skriva och gillar att ha en plattform där jag kan skriva om allt jag känner för, men jag själv tappar lusten när uppdateringen suger. Samtidigt ser jag att ni är fler än någonsin som kollar in här varje dag, vilket gör att jag ändå vill fortsätta blogga. 
 
Jag vill att min blogg ska innehålla en blandning av texter, längre inlägg, peppande inlägg, inspirationsinlägg, vardagsinlägg och kanske lite mer tips/skönhet och lite mer av det ytliga. Mode och sånt är inte riktigt min grej, även om jag tycker att det är kul med outfitsinlägg osv. Vet bara inte vem som ska fota mina outifts varje dag haha. Nu innehåller min blogg varken något av det jag precis nämnde, eller rättare sagt - Bloggen har inget innehåll för tillfället. 
 
Sist vi hördes av var under påsklovet, jag hade ett slappt lov som gick alldeles för fort. Tränade, umgicks med vänner, shoppade och lite sånt. Skönt. Min syster har fortfarande inte fött, tycker jättesynd om henne som har gått två veckor över tiden. Hon har ont överallt och bebisen väger en hel del nu. Hon blir iallafall igångsatt imorgon, så håller tummarna att allt går bra under helgen så att både hon och bebis mår bra och kan komma hem<3
Jag har även sökt till universitet nu till hösten 2015, sökte ett par olika utbildningar, så vi får se hur det blir. Har verkligen inte vart säker på om jag ville plugga vidare eller inte, men jag bestämde mig iallafall för att söka, så får jag se vad som händer efter sommaren. Bortsett från det kommer jag att ha svinmycket att göra i skolan de här kommande fyra veckorna, vilket innebär att 90% av min tid kommer gå åt att få gjort allt. Samtidigt kommer det vara svårt när allt man vill göra är att spendera tid med bebis haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0