ZUMBA

2014-09-24 ❥ 22:07:06
Bild från ett par veckor sedan

Hej!! Har vart så frånvarande på sistonde.. Det händer inte så mycket på vardagarna och utan roliga bilder är det inte lika kul att blogga. 

Hittills har den här veckan vart seg!! Hösten är här och nja, det känns inte speciellt kul. Igår stannade jag kvar i skolan fram till fyra och pluggade inför ett prov i Affärsjuridik som vi har imorgon, därefter körde jag mitt första Zumba pass. Haha, det var sjukt kul och fokuset var mer på att dansa och gå in för stegen än på att "träna", trots det var jag helt DÖD efter passet. 
Slutade runt 12 idag och direkt efter körde jag ännu ett Zumba pass, haha det var så kul igår så tänkte varför inte? 

Jag har kommit igång med träningen sedan lite mer än en vecka tillbaka och för mig är det viktigt att jag ser träningen som en rolig grej och inte som ett måste, annars tröttnar jag bara efter ett tag. Än så länge är det kul, träningen har vart varierad och jag mår bra utav det! Thumbs up. Ska fortsätta titta på PH nu och sen sova. Godnatt<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0