WORKOUT

2014-09-28 ❥ 21:52:00
 
(Lovar att inte leka att jag har en så kallad träningsblogg nu eller att jag är ett träningsfreak.. hittade bara inga passande bilder hehe)
 
Var som sagt och fixade mina naglar runt tre tiden och det tog ett tag innan jag var hemma. Väl hemma så var min syster och hennes kille här, så vi åt, umgick o så. Efter att de hade åkt hem, så tänkte jag att det kanske var för sent att träna nu. Men jag hade så mycket energi i kroppen att jag fick lust till att gå ut och springa (?) haha, I know, blev själv förvånad, men jag ville även hålla fast vid det jag hade lovat mig själv tidigare, att träna idag.
Sagt och gjort, några minuter senare tog jag på mig skorna och gick ut och sprang! Att springa på kvällarna kanske kan bli min grej? Det var mycket skönare att springa den här tiden på kvällen än på dagen, det var liksom jag, min musik och bara jag helt enkelt. Jag lyckades att springa 3 km (med undantag för ett stopp) och var svettigare än en gris när jag var färdig. Är i vilket fall jättestolt över mig själv!! 
Kom precis ut från duschen och strax ska jag sleeeeeep. Puss! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0