WEEKEND

2014-09-28 ❥ 13:23:00
Igår kväll!
 
Hej! Vilken grym helg. Försov mig till skolan i fredags så jag stannade hemma hehe (inte lika grymt).. Spenderade eftermiddagen till serietittande och en god frukost. Gick ut och sprang/promenerade på kvällen, sedan till ICA för att handla mat och lite gott att äta för en mysig fredagskväll tillsammans med Nikki och Samsam. De kom över och vi gjorde hamburgare med pommes, seriöst de blev nästan godare än MAXs burgare.. och så tittade vi på Idol och käkade gott. Mysig fredag!
De sov över här så igår segade vi oss hela eftermiddagen och letade runt på Netflix i hopp om att hitta en bra film vilket inte alls gick bra haha.
Gjorde mig i ordning senare på kvällen och mötte upp Hang i stan, vi satte oss på Viva för god mat och lite catch up. Första gången jag var på Viva, mysigt ställe, men jag som inte är speciellt kräsen när det gäller mat tyckte inte alls att det var gott. Köttet hade ingen smak osv.. Jag var så hungrig allt slank ner ändå (vad annars haha), men nej det var verkligen inte värt det. 
 
Söndag idag och strax ska jag iväg och träna, därefter åka och fixa naglarna. Sedan kommer min syster och hennes kille, bra söndag! 
Jag är såå glad idag, jag vet inte riktigt varför, men jag insåg en grej igårnatt/idag på morgonen, vilket alla redan vet om, men kanske inte alltid tar till sig. Men alltså, livet är så enkelt egentligen. Vi människor komplicerar det så mycket och tar allt för seriöst.
Blir sura för saker som inte ens kvittar om ett år, vi förväntar oss för mycket och blir sedan besvikna, just för att man har byggt upp en scenario i ens huvud som inte ens existerar. Vad jag menar är att livet ska vara roligt, det ska inte vara jobbigt och komplicerat, man ska göra sånt som gör en glad och skaka av sig allt annat som tar onödig energi. Jag kan go on and on, men ni förstår mig! Vad det än är som gör er sura, ledsna, besvikna just nu, SLÄPP DET. Prata om det, berätta hur ni känner, gör hur ni vill för att få ut det, men släpp det sen. Okej, nu måste jag gå. Pussss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0