SUNDAY

2014-09-07 ❥ 22:13:00
En godnattselfie tagen nyss =))
 
Hej hjärtan. Gårdagen var bra, såpass varmt att man kunde gå runt i klänning hela dagen utan att frysa, tjiho. Var och grillade på eftermiddagen och senare på kvällen åkte jag och familjen hem till min kusin en stund. Idag dårååå, inte alls mycket har gjorts här hemma. Ätit gårdagens tacos till frukost, ätit mammas mat och ätit kladdkaka med glass + massa annat skit.  Haha söndagar = äta mycket. Okej? 
 
Sara och jag har legat på soffan hela kvällen och tittat på KUWTK. Jag med iPaden och hon med datorn. Hon har börjat med säsong 9 och jag såg precis färdigt de två sista avsnitten. Kimyes bröllop, wow va fint.
För övrigt är jag sjukt känslig de här dagarna. Hatar det? Har så lätt för att bli ledsen och gråta dagarna innan min vecka kommer och även under den veckan.
Det är iförsig inte så mycket jämfört med när jag var 15 år och inte kunde kontrollera mina känslor, då grät jag jämt för massa löjliga saker (som då var årets grej). Men då gjorde det ont i hjärtat och jag kunde inte hantera situationen bättre än att gråta för att det var så jobbigt. Nu inser jag ju att det inte var så jobbigt som det verkade då. Men hjärtat är så skört när man är 15 och allt känns som livets slut, fast riktigt så är det inte =) 
 
Idag är jag ett par år äldre, mognare i mig själv och har lättare att kontrollera mina känslor än då. Bortsett från veckan innan mensen =)
Är för övrigt nyfiken på hur mitt liv ser ut om ett par år framöver, säg typ när jag är 22? Om fyra år dvs. Hur är jag som person? Är jag fortfarande ett hormonmonster dagarna innan mensen? Vad gör jag? Hur lever jag? Förhållande, inte förhållande? Vad har jag åstadkommit? Är jag lycklig eller inte? Bor jag hemma eller själv? Eller utomlands? Massa frågor. Trots nyfikenheten och undran om hur mitt liv ser ut så tror jag nog inte att jag skulle vilja veta allt (om vi nu säger att det gick). Det skulle nog inte vart lika kul, jag gillar mer när saker och ting är oförutsägbart hehe. Godnatt<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0