A CHANGE

2014-09-25 ❥ 20:39:00
Hej! Hela veckan har jag känt att vi ligger en dag före, i måndags trodde jag att det var tisdag, i tisdags trodde jag att det var onsdag osv.. och hela den här dagen har känts som en fredag.
Hade en lektion och ett prov, sedan var det studentmössprovtagning, såå kul. Studentdagen kommer att komma så mycket fortare än vad vi tror. Idag har jag inte haft något plugg och jag har vilodag från träningen, så jag har i princip inte haft något att göra, skönt faktiskt. 
 
Över till något helt annat, jag känner att jag behöver en förändring i min vardag. Jag vet inte riktigt vad, men jag känner att något behöver ändras. Jag är tacksam över att jag mår bra och att jag har fina människor runt omkring mig, men allt är såå segt. Det är som att det knappt händer något, eller faktum är att allt har vart så tomt och lugnt sen juli ungefär?
Om man jämför den här tiden i år jämfört med förra året, så WOW vilken skillnad. Jag var nästan aldrig hemma förra hösten, antingen jobbade jag efter skolan eller så var det något annat, men det hände jämt grejer. Ni kanske inte minns detta, men jag körde en sån "saker jag vill göra-lista" i oktober förra året och allt det där skulle jag göra innan månadens slut.
Funderar på att göra något liknande igen, göra saker jag vill göra för att jag tycker att det är kul och för omväxlingens skull. Sen vet jag inte om det här låter bra eller inte.. Grejen är att jag mår bra, det gör jag, fast jag känner mig "tomt bra" på sistonde. Förstår ni? Jag är inte så där jätteöverdrivet glad på livet, men jag är samtidigt inte nere och deppig heller. Allt rullar på bra och det är nog det som är grejen. Det är bara bra. Varken mer eller mindre.  
Sant eller inte?  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0