SATURDAY

2014-11-15 ❥ 17:44:00
Bild från i april
 
Hej! Var på mässan en stund igår också, hela gårdagen var bara stressig, var tvungen att åka fram och tillbaka till hundra olika ställen typ. Och så hade jag helt fel skor så jag hade ont i fötterna.
Är det något som kan förstöra min dag så är det - när jag är hungrig, (jag är inte rolig att vara med då), när jag fryser, eller när jag har ont någonstans, typ fötterna. Spenderade hela kvällen framför soffan, sköntttt.
 
Gick upp 10 imorse, ingen var vaken och jag fick någon random lust till att åka och träna. Bokade in mig på ett 75 min boxningspass, MÖRDARPASS säger jag bara. Haha, det var ingen vila utan 100% ansträngning. Instruktören var peppande och grym, men hans ''5 PUSHUPS NOWWWWWW'' varannan minut fick mig att dö. Kändes typ som Biggest Loser när de skriker på en och man börjar gråta. Nästan så att jag också ville gråta under passet haha. Nää, men jag vill gå på det passet igen, det gav mycket! Puss, ska börja göra mig iordning inför ikväll. Ha en bra lördag u guys<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0