MIN HELG

2014-11-30 ❥ 21:16:00
1. Blev inte bra på EN enda bild under helgen, seriösttttt.. (därav utklippningen på mig själv). Var ändå tvungen att lägga upp bilden på Matilda och Cecilia för att de blev så fina!! 
2. Galet god mat! 
3. Mina fina<3
 
Heeej. Har hundra andra grejer jag borde göra nu, men tänkte bara blogga lite snabbt. Jag har kanske vart hemma en halvtimme allt som allt sen i fredags eftermiddag?
Åkte först till min syster på släktmiddag där jag var hela eftermiddagen och senare på kvällen kom tjejerna och plockade upp mig, vi käkade på MAX innan vi gick till en kompis födelesdagsfest. Tycker det är så kul när så många utav ens vänner är på en och samma plats, speciellt när man inte träffas så ofta. Blir glad=)
 
Sov hos en kompis i och med att det blev så sent och hela lördag eftermiddag var seg. Ligga i sängen + pizzaaa kind of day haha.
 När jag kom hem hade jag en halvtimme på mig att byta om och göra mig i ordning innan jag var tvungen att åka iväg igen. Saras kompis stod bakom öppningen av klubben NYA Gamle Port, så igår hade de premiär! Sara, Jessica och jag åkte till Viva och mötte upp alla andra, de hade abonnerat stället för alla vänner och bekanta så vi var där i ett par timmar, åt en god buffé, drack drinkar och shottade! Runt elva åkte vi till den nya klubböppningen och var där en stund. Inredningen var grym, som Sara sa, det kändes mer som att vi var på en hemmafest á la Gossip Girl med stearinljus, massa soffor och tavlor än på en klubb! Lyckat i vilket fall =)
I sista minut bestämde vi oss för att gå vidare till Valand, träffade på massa vänner så det var riktigt kul! 
Och idag har jag knappt vart hemma. Hann vara hemma i 20 minuter och hämta min mattebok innan jag var tvungen att åka till Chalmers för att plugga matte.
Pjuuuhh, vilken helg känner jag bara. Har gjort så mycket i jämförelse med vad jag brukar göra under helgerna haha. Har en liten läxa att göra och så har jag till imorgon på mig att komma på en frågeställning till mitt gymnasiearbete.. Kul att man vet?  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0