HÖGSKOLEMÄSSAN

2014-11-13 ❥ 19:26:00
 
Hej! Sov i hela tolv timmar inatt, skönt med en ledig dag mitt i veckan och att få sova ut. Städade lite hemma o gjorde mig i ordning för att möta upp Maggie. Vi gick på Högskolemässan som pågår fram till på lördag, blev helt lyrisk när jag hittade ett program jag kan tänka mig att plugga till, sen om det blir nästa höst eller hösten därpå, det får vi se. 
Vi hann inte vara där så länge innan det stängde, men ska tillbaka dit imorgon med klassen och kolla runt ännu mer. Därefter åkte vi in till stan, åt mat och köpte presenter till en kompis som har sin 19års-fest nu på lördag. 
Är btw hos Maggie nu, vi håller på att gå igenom alla kataloger vi plockade på oss idag, haha så exalterad och snart ska vi äta tacos yeyyy. Sover här inatt o så åker vi tillsammans till skolan imorgon, mysigt att sova över hos en vän mitt i veckan och så blir det roligare  med sällskap på morgonen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0