EXPOSED

2014-11-12 ❥ 15:55:27
+ rostade mackor
Häromdan var Sara och jag hungriga så hon gjorde i ordning lite gott (och jag tog kort) som vi åt framför PH. Allt var gott förutom mögelosten som jag fortfarande inte har lärt mig att äta. Blä.
 
Hej på er! Något sjukt som hände imorse?? Igår när jag gick och la mig så hade jag på mig min sovtshirt, men när jag vaknade upp imorse så hade jag bara på mig mina sovbyxor? Hade alltså inte på mig min tshirt längre? Hahaha asså sjukaste. Tänk chocken när man är helt nyvaken 6 på morgonen, tittar ner och märker att man inte har på sig sin tshirt längre. Jag har inget som helst minne av att jag någongång under natten tagit av mig tshirten och lagt den bredvid kudden. JA, jag sover djupt, men detta har aldrig tidigare hänt? Kände mig så naken och exposed imorse, typ som att någon hade klätt av mig under natten. Haha aja, min lilla morgonhändelse =)
 
Annars då? Den här skoldagen var så onödig. Redovisningen som jag skulle haft blev uppskjuten för sjuttioelfte gången så vi hade ingen viktig lektion. Kom hem för en stund sedan och jag vet helt ärligt talat inte vad jag ska göra. SÅ rastlös haha. Och så har jag inga lektioner imorgon, yey=))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0