BEBISLYCKA

2014-11-03 ❥ 20:54:00
 
 
Den 8 augusti 2014 förändrades allt. Allt som tidigare hade känts jobbigt, svårt och tråkigt vändes på några sekunder. När jag såg lyckan och nervositeten i hennes ögon under tiden hon försökte att få fram orden så kunde jag inte hålla mig mer. Tårarna bara rann för att jag förstod vad hon ville säga. Sara och jag kollade varandra i ögona och båda brast ut i tårar, glädje och chock. Alldeles för mycket chock. Vi skulle bli mostrar. Vår fina och älskade syster Ziba väntade barn. Första systerbarnet och första barnbarnet för oss och för hennes mans familj. Ni kan bara tänka er vilken lycka. 
Och idag, snart 3 månader senare har de vart på ultraljudskontroll och allt såg jättebra ut. De väntar en pojke!! 
Oavsett kön så är vi alla världens lyckligaste, tänk att den här pojken kommer att få växa upp med tre mostrar och två fastrar. Haha, blir nästan avundsjuk på honom. 
 
Jag är så glad för deras skull. Alla går olika vägar i livet, vissa väljer karriär före familj, vissa gör tvärtom osv. Inget är mer bra än det andra, allt har sina för och nackdelar, men just min systers och hennes mans historia inspireras jag utav eftersom att jag har följt den från dag ett. 
 
Idag är de 24 år gamla, trots alla motgångar står de här idag, starkare än någonsin. De var vänner under hela högstadiet, som 16 åringar blev de tillsammans och byggde upp ett förhållande och så småningom kämpade tillsammans mot deras mål i livet. För tre år sedan förlovade de sig, för två år sedan gifte de sig och flyttade ihop. Och i år köpte de ett stort hus tillsammans med pengarna som de har slitit och kämpat för varje dag. Allt på egen hand. Och nu väntar de barn och i april ska de bli föräldrar. 
 
När jag kollar på dem tänker jag bara '''Hur fan lyckades de två hitta varandra?'' Ena sjukare än den andra. Kan bara kolla på dem och tänka ''Vem hittar ens någon som matchar en själv lika bra?'' 
Men sen ser jag bortom det sjuka och roliga och där ser jag två bästavänner som är så galet kära i varandra och på något sätt känns det som att ingenting har ändrats sen högstadiet. Deras kärlek och snart 9 åriga historia gör mig glad och får mig att le lite extra, för det får mig att inse att det faktiskt går att hitta kärleken i en ung ålder och få det att hålla. Och inte nog med det, att tillsammans bygga upp allt och stå här idag, starkare än någonsin. 
Grattis mina hjärtan, jag tvekar inte en enda sekund på att ni inte kommer att klara av föräldralivet ihop, precis som ni har klarat av allt annat ihop under era år tillsammans. 
 Du är inte ens född lilla skrutten, men du är redan älskad av alla som väntar på dig. Längtar efter dig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0