WO DONE

2014-02-12 ❥ 23:11:38
Jag har inte gjort så mycket de här dagarna, mest njutit av lovet. Tittat på serier, ätit lite för onyttigt, men mest utav allt - vilat! Viktigt det med. 

Planen var att fortsätta kvällen på samma spår, dvs titta serier och låta timmarna gå innan Ella ringde mig och frågade ifall jag ville hänga med och träna. Jag ville, men orkaaade inte, fast jag åkte med ändå! 19:14 ringde hon, 19:21 satt jag på bussen, ombytt och klar. Alltså, kände mig som en kung haha. 
Vi tränade tillsammans med en kompis till henne och vi körde mest rumpa/ben. De två pushade mig såå mycket vilket ledde till att jag lyckades ta fler vikter på alla övningar än vad jag någonsin tidigare har gjort, vi ökade för varje reps, hjärnan är faktiskt mer lättlurad än vad man tror=) 
Dagens träning var jobbig, men rolig! Tror att vi var på gymmet i nästan två timmar, men sen tar det längre tid också när man är fler och ska turas om. Iallafall! Mina ben känns som fan just nu, väntar bara på träningsvärken imorgon=) Nu i efterhand är jag glad över att Ella drog med mig! De här kommande dagarna blir det ännu mer träning, handbollsträning imorgon och gymmet på fredag! 

 Ska strax gå och lägga mig, ska bara äta upp detta på bilden nedanför och se färdigt avsnittet av Suits! Imorgon väntar en rolig dag tillsammans med min syster, vi hörs mer då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0