THURSDAY

2014-02-27 ❥ 14:08:00
Två bilder tagna alldeles nyss, så längesen jag tog PhotoBooth bilder! 
 
Hello finisar! Igårkväll satt jag i två hela timmar och läste i boken, när klockan närmade sig tio på kvällen så hade jag läst färdigt första delen och var på sida 120.. Har småläst lite grann idag med, så nu har jag lite mindre än halva boken kvar! Handlingen är väldigt intressant, även om boken är lite småseg att läsa. Handlar om storebrorssamhället, (Big Brother is watching you), där invånarna är konstant bevakade av myndigheterna och det är en diktatur som pågår i samhället. 
Fick ett sms från min syster tidigare idag efter att hon hade läst gårdagens inlägg, hon berättade att hon hade läst boken och att den var jättebra, men även att hon var glad över att jag har fått den som skoluppgift eftersom att den kommer att vara väldigt givande. Kan inte yttra mig så jättemycket förens jag har läst ut boken och skrivit färdigt uppsatsen, men den verkar ge mig lite mer kunskap iallafall till skillnad från tidigare skolrelaterade böcker som jag har fått läsa.
 
Hur som helst! Nog om min bok! Jag slutade tidigare än vad jag hade förväntat mig, åkte till posten påväg hem, och vid fyra någon gång ska jag åka in mot stan, så ska försöka läsa lite till i boken nu. Ta hand om er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0