NLY SHOES

2014-02-17 ❥ 18:18:00
399:- NLY Shoes Cuff Sandal - HÄR kan ni hitta de! 
 
Någon timme efter att jag la upp inlägget med massa högklackade skor från Nelly, så klickade jag hem dessa fina! Jag var bara tvungen att ha dem. Sista bilden ger en mer rättvis bild på skornas färg, de är helt okej bekväma att gå i, men jag kan tänka mig att det blir ansträngande för fötterna efter ett par timmar. 
 
 Jag har de i storlek 38, men är liite osäker på ifall jag ska byta mot ett par 37:or eller behålla dessa och lägga in ett skoinlägg? De sitter perfekt vid ankeln, vid tårna, och min häl slutar där skon slutar, men pga att cuffet sitter åt där bak så ''böjer'' hälskyddet på sig lite eller vad man ska säga. Sämsta förklaringen haha.. Men, jag är lite kluven, tänker att 37orna kanske blir alldeles för tajta vid tårna och vid ankeln.. Ska tänka på det, men hur som helst. Världens finaste skor, lätt mina favoriter, vill köpa på mig fler liknanade par i b.la svart haha, men det får vänta!

Kommentarer
Postat av: Maggie slisk puss

ÅÅÅÅH exakt såna ja vill ha i svart juuu 😍😍

Svar: Köp!! Älskar dem!! 😍👌
Zhela Shtab

2014-02-20 @ 23:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0