MÅNDAG

2014-02-24 ❥ 19:39:00
Dagens, bättre bilder kommer sen!
 
Hejhej, ber om ursäkt över att bloggen har fått lida under helgen. Jag hade inte direkt världens roligaste helg, den längsta sträckan jag gick var från mitt rum till köket. Jag varvade mitt serietittande med att gå in till köket och hitta något att äta, ungefär så händelserik var min helg! 
Den här dagen har vart lite mer händelserik iallafall. Jag kände mig som ett misslyckande när jag försov mig imorse, fick inte direkt världens bästa start på veckan. Var så trött på att bara vara hemma, ville ändå göra något av den här dagen, så jag gick upp, käkade frukost, tog en låång dusch, hade en ''me-time'' stund där jag skötte mitt hår o min hy. Kände mig tusen gånger fräschare och på bättre humör efteråt. Hade lovat Hang att träffa henne idag, så vi åkte in till stan tillsammans. Fixade lite grejer, gick runt, käkade o så. Hoppas att allt är bra med er, vi hörs mer<3  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0