B-DAY

2014-02-16 ❥ 14:09:47
Två bilder från gårdagen!  
 
Godmorgon! Inatt drömde jag om så mycket olika saker, lite sjukt faktiskt. Vet ni, jag åkte in till stan trots allt igår, hittade byxorna i min storlek, köpte de och kom hem. Allt som allt gick det inte ens på en timme! Duktigt!
 
När jag kom hem gjorde jag mig i ordning osv och vid nio tiden åkte jag mot lokalen, där festen hölls. En rolig kväll med mycket skratt och underhållning! Fick skjuts hem av min snälla syster o hennes kille eftersom att de ändå befann sig i stan. Det var så sjukt jävla blåsigt igår, herregud. Jag var nästan säker på att jag skulle blåsa iväg eller något, verkar som att det blåser lika mycket idag också?
Jag tog inte så många bilder igår och de som blev tagna blev inte alls bra. Jag vettefan vad det är med mig, men på 9/10 bilder som tas med blixt från nära håll, så kan inte jag hålla mina ögon öppna?? Haha, så jävla fult. Blir lite halvkisande ögon på nästan alla bilder. 
 
Juste, ni har förmodligen inte ens märkt detta, men på de senaste inläggen har jag kört bild/er först och sedan texten under. Gillar ni det? Eller ska jag köra text först och sedan bilder under? Jag tror att jag gillar bilder först och sedan text, det blir nästan enklare, men vi får se! Kom gärna med förslag!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0